• اکتشاف آب زیرزمینی

    ژئوفیزیک آبهای زیرزمینی به روش مقاومت ویژه الکتریکی RS

  • نفت

  • معدن

  • گراویمتری CG-5

    کاربرد در اکتشاف کانی های فلزی سنگین و نفت و گاز

  • خورشید و زمین

  • ژئومغناطیس

رفاه اجتماعی در معادن بزرگ جهان

يک پژوهش جديد که چالش‌هاي سلامت رواني معدنچيان معادن عميق را در کانادا بررسي کرده، به تازگي انتشار يافته است.
به گزارش ماين نيوز، اين مطالعه که انجام آن ۳سال به طول انجاميده و در اين مدت معادن ايالت‌اونتاريو را زيرنظر داشته، مي‌تواند چشم‌اندازها و ديد جديدي به مديران معدني در سراسر جهان بدهد تا کارکنان خود را بيش از پيش درک کرده و بهره‌وري آنها را افزايش دهند. 
پژوهش چالش‌هاي سلامت رواني معدنچيان با حمايت شرکت برزيلي «واله» به اتمام رسيده و هدف نخست آن تعيين استراتژي‌هايي براي افزايش سلامت کارکنان اين غول معدني بوده است. نتايج اين پژوهش در مجله تخصصي معدني «ماينينگ مگزين» چاپ شده که در بريتانيا و تعدادي از کشورهاي ديگر جهان هم توزيع مي‌شود. اين مطالعه را مرکز پژوهش‌هاي دانشگاه لارنتيان انجام داده و انتظار داشته که اين پژوهش منجر به مطالعات گسترده‌تري شود که افزايش مثبت سلامت رواني کارکنان را چه در بخش معدن و چه در بخش‌هاي اقتصادي ديگر، افزايش دهد؛ افزايشي که پايدار بوده و در آن نشاني از نوسانات قابل توجه نباشد. 
اين مطالعه از سوي يک روانشناس باليني به نام «مايکل لاريويره» هدايت شده و از گروه‌هاي مختلف کارکنان در شرکت‌هاي واله براي انجام آن، نمونه مطالعاتي انتخاب شده است. در کنار اين روانشناس، تعدادي از استادان دانشگاه، فارغ‌التحصيلان دانشگاهي و دانشجويان با شرکت واله و کميته سلامت شغلي اتحاديه کارگران فولاد (USW JOHC) همکاري کرده‌اند.
توجه به سلامت رواني کارکنان
مايکل لاريويره درباره اهميت کار خود مي‌گويد: تاکنون مطالعات کمي روي سلامت ذهني کارکنان معدني انجام شده بود و کار ما به نحوي از نخستين پژوهش‌ها در اين حوزه بوده است. با اين حال، شواهد نشان مي‌دهد که مسئله سلامت رواني با بهره‌وري، غيبت، آسيب‌ها و صدمات و مهم‌تر از همه، کيفيت زندگي کارکنان در ارتباط است. 
نتايج مطالعات ما مي‌تواند منجر به در پيش گرفتن سياست‌ها و رويه‌هاي جديدي شود که سلامت کارکنان را چه در بخش معدن و چه در ديگر بخش‌هاي اقتصادي، بهبود بخشد. 
به گفته رهبر اين پژوهش کاربردي، در حال حاضر از هر ۵ نفر کانادايي، يک‌نفر از بيماري رواني رنج مي‌برد. در هر هفته حدود ۵۰۰هزار شهروند کانادايي شغل خود را به همين دليل به ظاهر پيش پا افتاده از دست مي‌دهند که در هر سال زياني ۵۰ ميليارد دلاري براي اقتصاد اين کشور به جاي مي‌گذارد. اما مهم‌تر از آن، رنج کشيدن کارگران و کاهش کيفيت زندگي آنها است. با اين وجود، هنوز هم دانش ما درباره اين معضل و حل آن بسيار اندک است.
نظارت بر پيچيده‌ترين قسمت
لاريويره توضيح مي‌دهد: معدنکاري يک صنعت پيچيده است و در آن، فناوري‌ها و تجهيزات پيشرفته‌اي دخيل هستند که به طور مستمر بر آنها نظارت شده و تعمير و نگهداري مي‌شوند. با اين حال، از نظارت دقيق بر پيچيده‌ترين و حساس‌ترين ابزارهاي خود که همان مغز انسان و سلامت کامل آن است، غافل شده‌ايم. 
جودي کازنکو، مدير اجرايي خدمات توليدي واله در ايالت اونتاريو و عضو هيات مشاوره کراش (فعال در زمينه ايمني و سلامت) عنوان مي‌کند: يک‌چهارم از کارافتادگي‌هايي که در عمليات‌هاي معدنکاري شرکت واله در اونتاريو رخ مي‌دهد، ناشي از مشکلات سلامت رواني است.
آمار و ارقام نشان مي‌دهد که ۷۸درصد از ادعاهاي از کارافتادگي کوتاه‌مدت و ۶۷درصد از ادعاهاي از کارافتادگي بلندمدت با سلامت رواني در ارتباط است. ما در سال ۲۰۱۵م يک کمپين سالانه راه‌اندازي کرديم تا دانش رهبران شرکت‌هاي معدني را درباره سلامت رواني کارکنان‌شان بهبود بخشيم. او ادعا مي‌کند که کار پژوهشي آنها يکي از نخستين کارها در اين زمينه است که در نهايت منجر به افزايش سلامت رواني کارگران مختلف در سراسر جهان مي‌شود. او در پايان اظهار اميدواري مي‌کند که شرکت‌هاي معدني بيشتري در جهان به بحث سلامت رواني کارکنان خود توجه و اين حوزه را تقويت کنند.
کم‌توجهي، کافي است
لئو جرارد، رييس امور بين‌المللي اتحاديه کارگران فولاد و رييس هيات‌مديره گروه مشاوره کراش هم بر اهميت اين پژوهش‌ها تاکيد مي‌کند: سلامت رواني به‌ويژه به اين دليل که مربوط به کارکنان در صنايع پايه‌اي است، تاکنون مورد کم‌توجهي واقع شده و از اين رو، انجام مطالعات جديد در اين حوزه بسيار حائز اهميت است. 
مطالعاتي که نتايج آن به تازگي انتشار يافته، نشان مي‌دهد معدنچيان پس از آنکه يک حادثه معدني را پشت سر مي‌گذارند، با مشکلات رواني مختلفي مواجه مي‌شوند. آنها مجبور هستند که پس از آن اتفاق، باز هم در محل حادثه‌اي حاضر شوند که يا دوستان و همکاران‌شان را به کام مرگ فرستاده يا موجب از کارافتادگي آنها شده است. 
حضور مکرر در آن مکان که گاهي به صورت روزانه است، منجر به رنج کشيدن آنها مي‌شود و روح آنها را فرسوده مي‌کند. اين وضعيت براي مشاغل ديگر و به‌عنوان مثال، نيروهاي پليس يا آتش‌نشاني يا کارکنان اورژانس در اين حد وجود ندارد. زماني که يک نيروي پليس، همکار خود را در يک حادثه از دست مي‌دهد يا صحنه‌اي ناخوشايند با چشمان خود مشاهده مي‌کند، مجبور نيست که هر روز به محل رخ دادن حادثه برگردد و راحت‌تر مي‌تواند با مشکلات و خاطرات آن حادثه تلخ دست‌وپنجه نرم کند. 
اين يافته باعث شد اتحاديه کارگران فولاد براي نخستين‌بار در امريکاي شمالي، يک گروه «پاسخ اضطراري» تشکيل دهند. زماني که يک اتفاق دلخراش رخ مي‌دهد، اين گروه وظيفه راهنمايي و مشاوره دادن به کارگران بازمانده، خانواده‌هاي آنها و همچنين فراهم کردن کمک‌هاي ديگر را بر عهده دارد.
برنامه‌ريزي اصولي معدنکاري
پيتر مک‌کارتي، مديرعامل و يکي از ستون‌هاي مهندسي معدن شرکت مشاوره «اي‌ام‌سي» درباره اين تغييرات کوچک مي‌گويد: مي‌توان با تغييرات کوچکي در برنامه‌ريزي فعاليت‌هاي معدني، چه در محل معدنکاري و چه در خارج از آن، سلامت رواني کارکنان و کيفيت زندگي آنها را تا حد زيادي افزايش داد. به اين صورت، بهبودهاي کوچکي در برنامه‌ريزي معدني منجر به افزايش قابل‌توجه ايمني در شرکت و درآمدهاي آن مي‌شود. 
مک‌کارتي معتقد است که برنامه‌ريزي فعاليت‌هاي معدني بايد در محل معدنکاري و از سوي افرادي انجام شود که در همان معدن خاص، تجربه قابل‌توجهي داشته و از نزديک با شيوه‌ها و شرايط انجام کار آشنا هستند. او مي‌گويد: در صورتي که برنامه‌ريزي از دور و خارج از محل معدنکاري انجام شود، اين خطر وجود دارد که توجه به جزييات کار و شرايط انجام آن از قلم بيفتد. در اين صورت، برنامه طراحي شده، مناسب معدن موجود نخواهد بود و اعتبار خود را براي تناسب با اجزاي کار از دست مي‌دهد. 
نحوه تخصيص وظايف و برنامه‌ريزي براي کارکنان مختلف هم بايد با توجه به ويژگي‌هاي شخصي هر کدام از آنها باشد. در پژوهش ديگري که پيش از اين و از سوي اتحاديه انرژي و جنگلداري استراليا انجام شده بود، ۵۸درصد از مصاحبه‌شوندگان گفتند که نحوه اختصاص کارهاي معدني به آنها منجر به ايجاد استرس در آنها مي‌شود. 
۵۴درصد از آنها هم اعلام کردند که اين مشکل به خانواده آنها هم انتقال مي‌يابد و اثري منفي بر کيفيت زندگي همه آنها دارد.
 
 
 
 
 
 
 
 

اکتشاف ژئوفیزیک ، دستگاه ژئوفیزیکی ، خرید و فروش معدن، معرفی دستگاه و تجهیزات ژئوفیزیک، ژئوفیزیک آب زیرزمینی، ژئوفیزیک معدن ، ژئوفیزیک نفت ، تجهیزات ژئوفیزیک ، ژئوفیزیک زمینی ، فروش معدن، ژئوفیزیکهوایی ، ژئوفیزیک دریایی ، اکتشاف ژئوفیزیکی معدن، ژئوفیزیک آبیابی ، اکتشاف آب زیرزمینی ، اکتشاف آبهای زیرزمینی ، ژئوفیزیک اکتشافی نفت ، ژئوفیزیک اکتشافی معدن ، ژئوفیزیک اکتشافی آب ، اکتشاف معدن ، اکتشاف نفت ، اکتشاف نفت و گاز ، اکتشاف آبهای زیرزمینی ، اکتشاف ژئوفیزیکی آب ، اکتشاف ژئوفیزیک نفت ، تعیین محل حفر چاه ، ژئوفیزیک مهندسی ، مهندسی ژئوفیزیک ، اکتشاف ژئوفیزیکی سرب ، ژئوفیزیک چاه آب ، اکتشاف ژئوفیزیکی آهن ، اکتشاف ژئوفیزیکی مس ، دستگاه ژئوفیزیکی ، ژئوفیزیک آبهای زیرزمینی ، اکتشاف ژئوفیزیکی آب زیرزمینی، ژئوفیزیک چاه آب زیرزمینی، آب زیرزمینی ، دستگاه ژئوفیزیک ، آبیابی ژئوفیزیک ، آبیابی ژئوفیزیکی ، اکتشاف ژئوفیزیک ، ژئوفیزیک چاه ، ژئوفیزیک آبیابی ، اکتشاف ، ژئوفیزیک ، ژئوفیزیکی ، تجهیزات ژئوفیزیک ، آبیابی ، آب یابی ، آبهای زیرزمینی ، هیدروژئوفیزیک ، معدن ، معادن ، نفت ، اکتشافات نفت، اکتشاف معدن، ژئوترمال، آبگرم، زمین گرمایی ، اکتشاف معدن آهن ، اکتشاف معدن سرب ، اکتشاف معدن روی ، اکتشاف معدن مس ، اکتشاف معدن منگنز ، تجهیزات ، دستگاه ، دستگاه ژئوفیزیک ، دستگاه ژئوالکتریک ، نرم افزار ژئوفیزیک ، ژئوفیزیک ، زلزله شناسی ، لرزه نگاری ، لرزه نگاری انکساری ، لرزه نگاری انعکاسی ، ژئوالکتریک ، قطبش القایی ، مقاومت ویژه الکتریکی ، مغناطیس سنجی ، الکترومغناطیس ، مگنتوتلوریک ، تلوریک ، مگنتومتر ، گرانی سنجی ، ژئورادار ، گراویمتری ، چاه پیمایی ، حفاری چاه ، شرکت حفاری ، چاه پیمایی ، چاه نگاری ، زمین شناسی، معدن ید، ید، معادن ید.

معرفی تجهیزات ژئوفیزیکی

water drop

water